+30 210 3319821, +30 210 3219545 Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές πάνω απο 60 ευρώ.  

Μαζί σας απο Δευτέρα έως Παρασκεύη     09:00 ~ 17:00    

Επίσημη Αντιπροσωπεία Ελλάδας για τα brands 7dots , Airpaq , Camel Active , Knirps , Marta Ponti , DakaR , Falcon . 

 

Παρακολουθήστε το Video  & ανακαλύψτε την Knirps !

Η πορεία της Knirps , από την γέννηση της  το  1928  έως σήμερα.

Γιατί  Knirps ?

  •  Γιατί  η  Knirps  είναι  μια  εταιρεία , με τεράστια εμπειρία , καθώς εδώ και εναν αιώνα περίπου , ασχολείται  αποκλειστικά  με  την  παραγωγή  ομπρελλών !
  • Καινοτόμος εταιρεία , εφευρέτης της πρώτης σπαστής ομπρέλλας  το  1928 .
  • Οι ομπρέλλες Knirps , κατασκεύαζονται απο σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών , με  Γερμανική τεχνολογία .
  • Ολες οι ομπρέλλες περνούν απο ειδικά σκληρά τέστ  αντοχής . Δοκιμάζονται  μεσα σε τούνελ  παραγωγής αέρα , σε διάφορες κλίσεις , και με ταχύτητα ανέμου που πολλές φορές ξεπερνά τα  150 km / ώρα.
  • Σέβεται τον τελικό καταναλωτή και χρήστη της ομπρέλλας , χρησιμοποιώντας υλικά και πατέντες  , προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός κατά την χρήση , οταν επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  • Προστατεύει οχι μόνο απο την βροχή αλλά και απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου , καθώς σε κάποια μοντέλλα της , τα πανιά που χρησιμοποιούνται έχουν προστασία απο τις UV ακτίνες σε ποσοστό  95%.
  • Σέβεται το περιβάλλον , βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση και  εκμεταλεύομενη την σύγχρονη τεχνολογία , ανακαλύπτει και  χρησιμοποιεί υλικά που  είναι φιλικά προς το περιβάλλον , οπως τα πανιά που εχει αρχίσει να χρησιμοποιεί απο τις αρχές του  2020 σε κάποιες σειρές και που  εχουν την τεχνολογία ecorepel , προκειμένου να είναι  πλήρως αδιάβροχα χωρίς να εμποτίζονται με χημικά υγρά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Επιπλέον καθώς παρέχει υπηρεσίες επισκεύης σε όλα της τα μοντέλα, οι ομπρέλλες της Knirps αντέχουν στον χρόνο και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με άχρηστα υλικά.
  • Γιατί θα είναι πάντα ο πιστός σας σύμμαχος  στην βροχή , δεν θα σας προδώσει ποτέ , και  είναι η μοναδική εταιρεία που δεν φοβάται να σας εγγυηθεί την καλή λειτουργία των προιόντων που παράγει για διάστημα   5 χρόνων !  

Νέες Τεχνικές Αδιαβροχοποίησης

Φιλικό  στο περιβάλλον

Δεν είναι συναρπαστικό το πώς οι πάπιες μπορούν να βουτήξουν κάτω από το νερό και να ξαναεμφανιστούν με τα φτερά τους ακόμα στεγνά; Όπως όλα τα υδρόβια πουλιά, οι πάπιες παράγουν μια λιπαρή έκκριση που επιτρέπει στο φτέρωμα τους να απωθεί το νερό. Η τεχνολογία ecorepel® μεταφέρει αυτή τη φυσική απόδοση νερού σε επιφάνειες υφασμάτων.

Ακριβώς όπως το φτέρωμα μιας πάπιας, το ecorepel® μιμείται αυτήν τη φυσική, αδιάβροχη προστασία και διασφαλίζει ότι τα υφάσματα παραμένουν στεγνά και καθαρά.

Αδιάβροχο & Απωθητικό της λάσπης

Το ecorepel® βασίζεται σε μεγάλες αλυσίδες παραφίνης που τυλίγονται σε μια σπείρα γύρω από τις μεμονωμένες ίνες. Αυτό μειώνει την επιφανειακή τάση, έτσι ώστε σταγονίδια νερού και ακόμη και υδατική βρωμιά με πολύ υψηλότερη επιφανειακή τάση απλώς να απομακρύνεται. Η αναπνοή δεν επηρεάζεται και η αίσθηση παραμένει ευχάριστα απαλή.

Ανθεκτικό στη τριβή & Αναπνεύσιμο

Η επιδερμίδα του φυτού είναι το πολύ εξωτερικό στρώμα των φύλλων που τα προστατεύει από ανεξέλεγκτη εξάτμιση. Αυτή η λεπτή μεμβράνη με κηρώδες που περιβάλλει τα φύλλα και τα στελέχη είναι υπεύθυνη για τον γνωστό τρόπο με τον οποίο τα σταγονίδια νερού εκρέουν στην πρωινή δροσιά ή σε δυνατή βροχή. Αυτό το αποτέλεσμα είναι η ακριβής έμπνευση για το ecorepel® Bio.

Knirps Wind Tunnel Tests 

T.200 duomatic . Τέστ αντοχής έως  150km/h .

Κάθε φορά που η Knirps σχεδιάζει  μια νέα ομπρέλλα , την υποβάλλει σε σκληρά τέστ αντοχής , μέσα σε αεροδυναμική σήραγγα , κάτω απο ταχύτητες ανέμου που πολλές φορές αγγίζουν και τα 150 km/h ! Τόσο με τον άνεμο να έρχεται με διευθυνση απο την πάνω πλευρά της ομπρέλλας και προς τα κάτω , όσο και απο την αντίθετη πλευρά , με κατεύθυνση του ανέμου δηλαδή απο τον εσωτερικό θόλο της ομπρέλλας και προς τα πάνω.

Για αυτό και είναι σίγουρη για την ποιότητα της ,και παρέχει την μοναδική εγγύηση των 5  χρόνων !

Η Νέα γενιά της  Knirps .    Τ.Series !

Σειρά Knirps  T.Series .  Μοναδική ποιότητα κατασκεύης & αντοχής .

Μοναδική ποιότητα που ακούει στο όνομα Knirps . Αψογος συνδοιασμός υλικών και ποιότητα κατασκεύης  , για να αντέχει και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες . Εγγύηση  5  χρόνων . Σε  4 διαφορετικούς τύπους οι σπαστές : χειροκίνητη (manual) T.020 , αυτόματο άνοιγμα & κλείσιμο (Duomatic) T.200 , T.260 το κλασσικό ανδρικό "μπαστουνάκι" σε Duomatic  και η X.Large Duomatic  Τ.400 . Την συλλογή συμπληρώνουν οι μακριές μας αυτόματες ομπρέλλες  Τ.760, Τ771 και η Τ.900 Exta Long "GOLF συνοδείας" .

Νέα σειρά Knirps .    U.Series !

U.Series , η ελαφρύτερη Knirps.

Knirps Ultra Series . Η  ελαφρύτερη Knirps όλων  των εποχών . Μόλις  115 gr ! Σε δύο τύπους , χειροκίνητη  (manual)  και με αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο (duomatic) . Για να την έχετε πάντα μαζί !

U.Series , Neon colors .

Σε  7  βασικούς  χρωματισμούς και σε  2  χρώματα φωσφορούχα .

Ultra Slim  ,  Ultra  Strong  ,  Ultra  Light . Δοκιμασμένη σε ταχύτητα ανέμου 120 km/h .

 Παλιότερες Δημοσιεύσεις / Διαφημιστικά spot

Από την τελευταία μας τρέχουσα συλλογή

Η επετειακή Knirps X200  για τα 90 χρόνια της Knirps !

Η  παραγωγή της  ειναι  σε περιορισμένο  αριθμό τεμαχίων  για  όλο τον  κόσμο   και   κυκλοφόρησε  στην  χώρα μας  τον  Σεπτέμβριο  του  2018 .
Σε  δύο  χρώματα  μαύρο   και   λευκό   ,  οπως  απεικονίζεται  ανοικτή  & κλειστή στις παρακάτω  φωτογραφίες .

Contact us

  • Διευθύνση

    Ήβης 8  
    Μαρούσι  151 24 , Αθήνα

  • Τηλέφωνο

    +30 210 3319 821 / κιν. +30 6972 214 102

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ήβης 8, Μαρούσι
    Τ.Κ. 15124 Αθήνα
  • +30 210 3319821
  • +30 210 3219545
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Design & development by Web Intelligence